Vi ska gifta oss!

25 April 2015

Bröllopsdagen

Såväl ceremonin som efterföljande festligheter kommer att hållas på Vår Gård Saltsjöbaden.

Lördagen den 25 april 2015 börjar klockan 15.30 med en eftermiddagsceremoni med efterföljande mingel i Villa Skärtofta på Vår Gård. Därefter fortsätter vi till restaurangen där det serveras en trerätters bröllopsmiddag. Kvällen fortsätter sedan med tårta och dans tills fötterna värker, i samband med detta kommer det att finnas betalbar som tar både kort och kontanter.

Om ni vill dela med er av bilder från era förberedelser och under bröllopsdagen, så tagga dem gärna med #olenfalkwedding eller maila dem till mikael@olenfalk.se.


Vi ser fram emot att få dela vår stora dag mer er.
Malin & Mikael

Information

Om ni vill hålla tal, sjunga eller underhålla på annat sätt under middagen, vänligen i god tid kontakta kvällens toastmadame: Miranda Östberg 073 506 67 63 eller miranda.ostberg@gmail.com.

Det viktigaste för oss är självklart ni vill vara med och fira vår stora dag, men utöver våra egna barn, syskonbarn och spädbarn vill vi fira dagen enbart i vuxet sällskap.

OSA senast den 21 mars 2015 till Mikael 070 439 12 40 eller mikael@olenfalk.se.

Tänk på att meddela eventuella allergier/kostavvikelser redan när ni svarar på inbjudan, tack på förhand.

Klädkoden för kvällen är smoking/mörk kostym.

Önskelista

Till er som vill ha med en gåva har vi lagt en önskelista på Köksavdelningen, Åhléns City med bl.a. det porslin och glas vi samlar på. Vi har även skapat en önskebok online där ni kan klicka er in och tinga presenter utöver listan på Åhléns.

Om ni inte känner att ni vill ge oss saker men ändå vill ge oss en present så uppskattar vi ett bidrag till en kommande familjeresa nästa vår. För att underlätta har vi ett konto för ändamålet:

Rumsbokning

För er som önskar övernatta på Vår Gård kan rum lättast bokas via telefonbokningen på nummer: 08-748 77 00 (ange att ni önskar boka rum den 25 april 2015 samt att ni är bröllopsgäster till Malin Sundblad och Mikael Olenfalk).

Hitta hit

Adressen till Vår Gård är: Ringvägen 6, 133 35 Saltsjöbaden.

Vägbeskrivning